Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Trendy living – Få din hundekurv til at matche din hjem

Gå evt. væk fra den klassiske fletkurv og prøv noget vildere (foto petworld.dk)

Gå evt. væk fra den klassiske fletkurv og prøv noget vildere (foto petworld.dk)

Hundekurven kan være en grim kasse man placerer i hjørnet af bryggerset, fordi man ikke synes, den passer til det moderne rum, man lige har fået lavet i et nyrenoveret hjem. Men hvad godt er der ved moderne forandringer, hvis det betyder, at din bjæffende ven pludselig er i vejen.

Hundekurve behøver ikke være grimme. Du kan udnytte hundekurven, så den både er anvendelig og smart. I dag fås mange forskellige hundekurve. Friske farver, der passer til dit tilbehør i din bryggers. Du kan få hundekurve, der skriger på opmærksomhed, og hundekurve, der er langt mere afdæmpede i farverne, hvis du ikke har lyst til at gøre din hunds kurv til mere, end den er.

Hvorfor købe en traditionel hundekurv?

Det er udiskuterbart, at din hund har brug for et sted at sove og hvile sig. Hunde har behov lige så vel som mennesker. Spørgsmålet er bare, hvordan du kunne tænke dig, at din hund skal sove? Dernæst skal din hund selvfølgelig være enig og bruge sin kurv.

Du kan også få hundesenge, hundemadrasser eller hundesofaer til chihuahua, bomuldshunde eller schæfere. Størrelsen er ligegyldig. Det vigtigste er, at din hund får et komfortabelt hvilested, der passer til den.

Så er du træt af den klassiske hundekurv, så køb en hundemadras og beklæd den, så den passer ind i dit hjem.

Et andet tip er at vælge farve efter din hunds farve. Så undgår du nemlig, at kurven ser træls og snavset ud, fordi den er fuld af hundehår.

Et sidste tip er at skifte hundekurven (eller hvad du nu vælger at bruge til din hund) ud en gang i mellem. Det giver også mulighed for at prøve nogle forskellige tendenser af.

Man skal huske på, at man kan tænke detaljer ind i alt, og din hunds sovested kan være lige så moderne, som resten af dit hjem, hvis bare du tænker det med i din indretning. Men synes du, at den slags er fuldstændig ligegyldig, så er en sort hundekurv altid en klassiker.

Kig på hundekurve her

Share

Leave a Reply