Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Frontline Vet Spray er nemt og enkelt at bruge

Advantage er et godt loppemiddel (foto: billigdyrehandel.dk)

Kom lopperne til livs (foto: billigdyrehandel.dk)

Hunde og katte med lopper kan være lidt ved siden af sig selv, og det er ikke altid nemt at opdage et loppeangreb som ejer. Lægger man mærke til, at ens kæledyr klør og kradser sig, er det dog højst sandsynligt et tegn på, at det er blevet angrebet af lopper, og så gælder det om at anskaffe sig et nemt middel såsom Frontline Vet Spray. Læs i denne artikel om, hvorfor Frontline Vet Spray er blandt de absolut nemmeste at bruge i kampen mod lopper, lus og flåter.

Frontline Vet Spray kan bruges til både katte og hunde

I modsætning til andre produkter kan Frontline Vet Spray bruges til alle dine kæledyr, uanset hvilken størrelse, de har. Har du flere hunde og katte, kan du altså nøjes med at købe en Frontline Vet Spray, som kan bruges til at beskytte dem alle mod lopper. I modsætning til pipetter er en Frontline Vet Spray utroligt nem at anvende, og man kan selv dosere, så det passer til dyrets størrelse. Læs brugsvejledningen for at finde frem til den mængde Frontline Vet Spray, du skal bruge til netop dit kæledyr.

Brug Frontline Vet Spray som langtidsvirkende middel

Som det er tilfældet for alle produkter fra Frontline, kan Frontline Vet Spray bruges i alle faser af loppebekæmpelsen. Det slår nemlig både de nulevende lopper ihjel og sørger for, at de næste generationer, der eksisterer som æg, larver og pupper, heller ikke kommer til at overleve. Udover lopper, kan Frontline Vet Spray også bruges til at slå flåter og lus ihjel, og man kan altså slippe helt for små snyltere i pelsen på ens hund eller kat blot ved at anvende Frontline Vet Spray, der er et utroligt enkelt og effektivt produkt. Derfor er det et oplagt valg, hvis man har flere kæledyr, som alle er plagede af lopper, lus og flåter.

Køb Frontline Vet Spray her

Se flere andre tilbud fra Frontline her:

Frontline Vet er både behandlende og forebyggende

Læs hvordan frontline pour-on vet beskytter din hund

Share

Leave a Reply