Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Læs hvordan frontline pour-on vet beskytter din hund

Frontline er lige hvad dit kræ trænger til, hvis den ser ud som om den har utøj. (foto petworld.kd)

Beskyt din hund mod lopper (foto: petworld.kd)

Åh nej. Så er den gal igen! Din hund klør sig, den kan ikke finde ro og du har allerede gættet, hvad der er på færde. Din hund har fået lopper! Det er ikke nogen rar affære, hverken for din hund eller for din familie, når hunden har fået lopper. Hvis uheldet allerede er ude, så gælder det om at slippe af med lopperne så hurtigt, som muligt. Lopperne kan nemlig godt finde på at sætte sig i tekstiler og leve der i lang tid.

 

Effektiv behandling mod lopper

Det vil sige, at de kan bo i sofaen eller gulvtæppet og så vil din hund blive ved med at blive smittet med lopperne. Så sørg for at behandle straks. Du kan behandle din hund med frontline pour-on vet. Dette er et effektivt loppe- og flåtmiddel, som virker straks. Midlet behandler ikke kun mod voksne lopper. Det virker også hæmmende på æg og mod larver. Desuden virker pipette produktet i 8 uger, så hvis der skulle være nogle æg tilbage, som klækker, så bliver de også ramt i løbet af de 8 uger. Hvis du helt vil undgå, at din hund kommer hjem med lopper eller flåter, så er det en rigtig god idé at forebygge frem for at behandle. Her kan du også bruge frontline pour-on vet pipetterne til samme formål. Når du skal vælge produktet, så skal du starte med at veje din hund. Pipetterne er på forhånd målt nøje op, så når du har din hunds vægt, så kan du vælge den rette dosis.

 

Forebyggelse frem for bekæmpelse

Det gør systemet meget sikkert. Du skal derfor ikke bekymre dig om, om hunden får for meget eller for lidt loppemiddel. En anden god måde at undgå lopper, er ved at holde rent omkring de områder, hvor din hund opholder sig. Det er en god idé at støvsuge regelmæssigt og ligeledes er det en rigtig god idé at vaske hundekurven og de tæpper, der måtte ligge i kurven. Lopperne kan godt sidde i tekstilerne i lang tid, så derfor er det vigtigt, at du holder områderne rene.

Du kan finde udvalget af frontline pour-on vet til din hund her

 

Se flere behandlinger mod lopper her:

Frontline er effektiv beskyttelse mod utøj i pelsen

Bayvantic må under ingen omstændigheder benyttes til kat

 

Share

Leave a Reply