Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Tænk på sikkerheden, når du køber hundehalsbånd

En hund skal have et hundehalsbånd (foto Petworld.dk)

En hund skal have et hundehalsbånd (foto lavprisdyrehandel.dk)

En hund er et dejligt kæledyr, som giver masser af glæde til hjemmet, uanset om man er en stor børnefamilie i et parcelhus eller bor alene i en lejlighed. Har man hund, ved man også, at det kræver en del udstyr, og at der kan være meget forskel på kvaliteten af de ting, man køber. For eksempel er hundehalsbånd tilsyneladende en ret simpel ting, men der er alligevel meget forskel på de forskellige produkter. Læs i denne artikel om, hvordan du vælger det bedste hundehalsbånd, som er sikkert for din, både når du lufter den og når den passer sig selv.

 

Vælg et hundehalsbånd med sikkerhedsfunktion

 

Nogle hundehalsbånd er fleksible og elastiske og går ikke lige sådan i stykker. Dette kan virke som en god ting, da man som ejer ikke skal til at købe nyt hundehalsbånd så tit, hvis det ikke går i stykker. Denne slags hundehalsbånd er også nemme at give hunden på, men sikkerhedsmæssigt er der knap så mange fordele. Sidder din hund fast i et hegn eller et træ, kan denne type hundehalsbånd ikke gå i stykker, og din hund kan derfor i værste tilfælde blive kvalt.

 

Hundehalsbånd eller sele?

 

Udover et hundehalsbånd er der også muligheden for at købe en hundesele til sin hund. En sele har den klare fordel, at den fordeler trykket fra ejerens træk i hunden over hele kroppen. På den måde undgår man, at hunden får nakkesmerter, som det kan ske med et normalt hundehalsbånd, der jo kun hiver i nakken på dyret. Et hundehalsbånd kan således både være farligt for hunden og give det seriøse skader i nakkeregionen. Særligt for store hunde er det derfor en rigtig god idé at købe en sele til luftningen og et hundehalsbånd, der kan gå i stykker, til normal brug, hvor der kan hænge et hundeskilt med dine informationer i det.

 

Køb et godt hundehalsbånd på denne side

 

Se mere:

Flexi hundeline; når du stadig vil have lidt styr på hunden

I udvalget finder du forskellige typer af hundebure til bil

Share

Leave a Reply