Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Royal Canin Gastro Intestinal er god mod dårlig mave

Du skal reagere hurtigt hvis du har mistanken (foto petwordvet.dk)

Du skal reagere hurtigt hvis du har mistanken (foto petwordvet.dk)

Sommetider døjer hunde med deres helbred – både det mere seriøse, og det, der nemt kan behandles igen. En af de ting, der ind i mellem driller er maven, og det kan der være mange forskellige grunde til. Det kan være at hunden har spist noget, den ikke kan tåle. Det kan være den har svært ved at fordøje maden, eller der er en ubalance i maven. I mange tilfælde er det ikke noget alvorligt, og noget, som sagtens kan behandles fra hjemmet og uden den store indgriben fra dyrlægen.

 

Der er flere ting, i kan tage brug af. Det kan være diverse kosttilskud, mælkesyrebakterier eller udskiftning af hundens foder. Dog er det en god idé at lægge et visit hos dyrlægen, hvis ingen af tingene ser ud til at gøre situationen bedre hos hunden og dens mave.

 

Behandl med Royal Canin

 

Hvis din hund er nedstemt, uden appetit og har diarre, kan det være tegn på at ikke alt i maven er, som det skal være. Derfor kan du med fordel prøve at skifte foderet til en skånekost eller specialfoder. Det kan blandt være Gasto Intestinal serien fra Royal Canin. Det er et foder, der er lavet specielt til problemer med maven. Det går ind og og behandler uregelmæssigheder og forstyrrelser i maven via ernæringssammensætningen. Det letter fordøjelsen, sådan din hund let kan optage de gode stoffer og næringen i foderet. Det har et lavt fedtindhold, så det kan også være behjælpeligt med at styre vægten hos din hund, hvis det kan være et problem.

 

Derfor kan problemer med maven altså let behandles hjemmefra med ganske små midler. Dog kan det være en god idé at søge hjælp, hvis ikke det bliver bedre.
Royal Canin Gastro intestinal fås også til katte, og du kan se hele udvalget hos Petworld-vet.dk lige her.

 

 

Kig videre herind:

Hvis du ikke har et kradsetræ, finder din kat et alternativ

Din kat skal altså også bruge et toilet, altså en kattebakke!

 

Share

Leave a Reply