Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Smagsfuldt kvalitetshundefoder fuld af energi

Hunden skal have hundefoder, ikke madrester (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hunden skal have hundefoder, ikke madrester (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hvilken hund har du? En sød en? Helt sikkert! Os mennesker er meget glade for vores kæledyr, som vi nemt knytter os til på den ene eller anden måde. Nogle betragter næsten deres hund som deres bedste ven. Andre som en trofast følgesvend på jagtturen og andre igen nyder den som godt selskab og samlingspunkt i familien.

Hvad end din hund betyder for dig, så betyder den helt sikkert nok til du gerne vil give den de bedst mulige vilkår. En kurv at sove i, en gåtur og en portion mad og vand. Det er imidlertid mange variationer af mad, du kan give din hund.

Giv din hund god og nærende hundefoder, den går god energi af. Du kan finde flere typer hundefoder i Petworlds webshop, som du finder på deres hjemmeside www.petworld.dk.

Madrester er ikke god hundefoder

Nogle vil gerne forkæle deres hund med madrester fra middagsbordet. Det er en stor fejl. Ligegyldig hvilken type hund, du har, har den i princippet aldrig brug for den type mad, som vi spiser. Hunden bliver nemlig nemt påvirket af vores type mad. Giver vi den for eksempel en koteletrest med sovs og kartofler, så feder det langt mere på hunden, end det gør på os.

Huden skal derfor have noget godt og nærende hundefoder. Hundefoderet hos Petworld er produceret sådan, at hunden får alle de vitaminer, den har behov for gennem blot et måltid.

Få meget mere information om hundefoder her:

Vælg hundefoder med den rigtige næring til din hund

Eukanuba hundefoder – når din hund har brug for lidt ekstra

Hundefoder kan give glæde

Share

Leave a Reply