Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Royal Canin foder giver dit kæledyr en god tur i Djurs Sommerland

Royal Canin er godt når du har hunden med rundt omkring (Foto Petworld.dk)

Royal Canin er godt når du har hunden med rundt omkring (Foto Petworld.dk)

”Er du voksen, midt i mellem eller lille? Så det Djurs Sommerland”. Man møder ikke mange, som ikke kan synge med på Djurs Sommerlands kendingsmelodi og smile lidt over, hvor begejstret folk lyder, når de skråler med. Apropos ”midt i mellem” så kan denne betegnelse dække over en hel del. Selvfølgelig den indlysende del: mennesker i alle aldre kan nyde en dag i sommerlandet. Men når man så tager i Djurs Sommerland, går det op for en, at der er plads til endnu flere.

Alle familiemedlemmer kan komme i Djurs Sommerland. Det vrimler med hunde i snor i en af Danmarks sjoveste sommerlande. Og der i Mexicoland, blandt Solguden og Juvelen, finder man et lille Royal Canin-hus. Huset består af madskåle med hundefoder og vand, der har tag over hovedet. Det sikrer, at din hund også får en god oplevelse i sommerlandet.

Royal Canin foder er specialudviklet til din hund

At Djurs Sommerland vælger Royal Canin, kan man godt forstå. Det er kvalitetsfoder til dit kæledyr, som er specialudviklet til at gøre det bedste for lige netop din hund. Du kan så at sige købe foder, der passer lige netop til din hunds størrelse, race og personlighed. En lille chihuahua-hvalp har for eksempel brug for en anden form for næring gennem sin foder end en fuldvoksen Granddanois.

Når man skal vælge foder til sin hund, gælder det derfor om at kende sin hund. Hvad gør din hund glad? Har du en aktiv jagthund, som skal have foder, der giver den masser energi til jagtture i skoven? Eller har du en hund, som måske kunne trænge til en lille slankekur?

Den rette Royal Canin hundefoder er forkælelse for din hund. Og skulle din hund finde sin nye livret i Djurs Sommerland, kan du finde foderet hos mange forhandlere.

Se for eksempel et udvalg fra Royal Canin hos Petworld

Læs mere om Royal Canin hundefoder her

Share

Leave a Reply