Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Ny modetendens: Hundetøj

Klæd dyret i alt fra trøjer til sløjfer (Foto Petworld.dk)

Klæd dyret i alt fra trøjer til sløjfer (Foto Petworld.dk)

Hunden er menneskets bedste ven. Sådan siger ordsproget i hvert fald, og der kan være noget sandhed i det. Danskerne er i hvert fald faldet pladask for hundens nysgerrige, legelystne og trofaste sind, og derfor er hunden suverænt det mest populære kæledyr herhjemme.

De senere år er der vokset en ny dille frem, der kort sagt går ud på, at man klæder din hund i alskens klæder og bærer dem rundt i dyre og dertil indrettede tasker. Kort sagt er hunden gået fra at være et kæledyr til i dag at være en del af ejerens image. I hvert fald ved nogle hundejere.

Et nyt marked

Derfor er der i dag også opstået et helt nyt marked for tøj og tilbehør til hunde uanset størrelsen eller racen. Kort sagt kan man stort set få alt, hvad hjertet begærer, om så det skulle være en simpel t-shirt eller store gallakjoler til Fido derhjemme.

Noget tyder på, at tendensen stammer fra USA, hvor især kvindelige kendisser som Paris Hilton og Britney Spears de seneste år tit er blevet set med små hunde over armen, der er iklædt dyre halsbånd og dyrt hundetøj.
Det smitter åbenbart af til deres fans herhjemme, der så viderefører den nye mode.

Læs mere om moderne hundetøj her

Share

Leave a Reply