Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Hvis du ikke har et kradsetræ, finder din kat et alternativ

Kradsetræ  (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Kradsetræ (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Har du en kat hjemme hos dig, så ved du også, at du vil gøre alt for, at den har det godt, for man kommer til at holde ufatteligt meget af sine kæledyr, og man vil dem det bedste, det er klart. Derfor skal man også have udstyret til de kære små i orden, og det gerne inden man anskaffer sig sin kat. Man skal selvfølgelig altid have styr på foderet til sin kat og en kattebakke er også en god idé, men du skal selvfølgelig også have fat i et kradsetræ til din kære kat, for uden sådan et sår dur det altså bare ikke!

Skån din sofa – køb et kradsetræ til din kat

Hvis ikke man får investeret i et godt kradsetræ, så kan det hurtigt gå hen og blive en dyr affære, for hvis ikke din kat har et kradsetræ, så vil den finde et alternativ, hvor den kan holde sine kløer nede, og det kunne for eksempel være din lækre, nye og dyre sofa, som bliver offer for din kats kløer, og det vil ikke være fedt, for sådan nogle kattekløer er skarpe og kan nemt ødelægge sådan en lædersofa, så det vil være rigtig dumt ikke at købe et kradsetræ, det er en langt billigere løsning.

Find din kats kradsetræ hos dyrehandleren

Et godt og solidt kradsetræ kan man blandt andet købe hos en dyrehandler. Tag hen i din dyrehandler og kig på deres udvalg. Udvalget er ofte stort, og man kan sagtens finde et kradsetræ, som passer perfekt til ens kat. Man kan få kradsetræet i flere forskellige størrelser, og det er heller ikke helt lige meget, om du har mere end en kat, det siger sig selv. Nogle kradsetræer har også en indbygget soveplads til din kat, og det vil din kat med stor sikkerhed sætte stor pris på.

 

Klik her og find et kradsetræ hos Lavprisdyrehandel

 

Se på mere kattetilbehør her:

Forskelligt kattetilbehør kan gøre meget for dig og din kat

Kattetilbehør skal aktivere og underholde din kat

Kattetilbehør – få et lettere liv med kat

Share

Leave a Reply