Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Hills Hundefoder til forebyggelse af sygdom

Der kan være mange forskellige grunde til at din hund er syg. De kan ligesom mennesker blive syge om end det normalt ikke er lige så ofte. Under alle omstændigheder bør du tage din hund med til dyrlæge, hvis du har mistanke om at den er syg.

Du kan dog også selv gøre noget for at holde din hund sund og rask. En hund har ligesom mennesker brug for den rette kost, masser af motion, masser af frisk luft og en god søvn.

Hills Hundefoder

Det kendte mærke indenfor hundefoder, Hills, har en linje af hundefoder kaldet Hills Prescription Diet, og det skulle ifølge dem selv kunne forebygge forskellige sygdomme og holde din hund så rask som muligt. Det kan være sygdomme som urinvejslidelser, problemer med bevægeligheden, problemer med hud og hår, vægtproblemer samt maveproblemer.

Hills bruger meget tid og mange ressourcer på at teste deres produkter, forske i nye måder at lave hundefoder på og undersøge hvordan hundene kan få den bedste kost. De har ifølge dem selv en kæmpe skare af dyrlæger og forskere som konstant tester, undersøger og forbedrer deres produkter, så man bør måske overveje om Hills har det rigtige produkt til sin hund.

Du kan eksempelvis købe Hills Hundefoder her!

Share

Leave a Reply