Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Godt katteudstyr til hjemmets nye beboer

Husk det nødvendige katteudstyr (foto petworld.dk)

Husk det nødvendige katteudstyr (foto petworld.dk)

Har du besluttet dig for at få en kat, og vil du gerne være godt rustet til at få kæledyret ind i dit hjem? Så er der forskelligt katteudstyr, der vil sikre en god velkomst. Begynd med det vigtigste og tilføj senere de elementer, der ikke er livsnødvendige. Markedet for katteudstyr er stort, og der vil altid være mulighed for at forkæle din firbenede ven med nye ting.

Kattebakke og kattegrus er vigtigt udstyr til din kat

Nogle ting er bare fuldstændig nødvendige, når man skal have en kat. En kattebakke med tilhørende kattegrus er noget, du skal anskaffe dig allerede første dag med dit nye kæledyr i hjemmet. Det er kattens toilet, og det er fuldstændig uundværligt, når din kat skal besørge. Og det er en forudsætning for et godt og værdigt katteliv. Køb online her.

Især indekatte har brug for en kattebakke, men det er altid en god idé at have en, selvom katten kan komme ud. Du kan forholdsvist nemt lære katten at bruge bakken, for de er i sandhed kloge dyr. I modsætning til en hund, er katten altså forholdsvis let at gøre stueren.

Anbring kattebakken et andet sted end der, hvor du indretter kattens spiseplads. Alle dyr har en naturlig evne til at ville adskille det sted, de spiser, fra det sted, de besørger. Fyld kattegrus i, og brug så en skovl med huller i til at samle afføring og våde pletter op dagligt. På den måde holder du kattens toilet lækkert i længere tid. Gør bakken ren en eller to gange om ugen, men lad være med at bruge rengøringsmidler med duft. Det kan katten ikke lide.

Du vil gerne undgå, at der lugter dårligt af kat i dit hus eller i din lejlighed, og det kan du også undgå, hvis de tager forholdsreglerne. Og husk så på, at når du begynder at kunne lugte kattebakken, så har din kat måttet udholde lugten i dagevis. Kattens lugtesans slår din, og du bør derfor rense ud regelmæssigt, i stedet for at vente til lugten rammer din næse.

Kattetilbehør skal aktivere og underholde din kat

Valg af katteudstyr til katte

Share

Leave a Reply