Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Frontline er effektiv beskyttelse mod utøj i pelsen

Frontline er lige hvad dit kræ trænger til, hvis den ser ud som om den har utøj. (foto petworld.kd)

Frontline er lige hvad dit kræ trænger til, hvis den ser ud som om den har utøj. (foto petworld.dk)

Produkter fra Frontline beskytter dit elskede kæledyr mod parasitter som lopper og flåter, og du kan også behandle med dem, når skaden er sket. I sommerhalvåret kan man næsten ikke undgå, at dyret kommer hjem med blodsugende flåter, men du kan nemt undgå det med Frontline.

Frontline kommer i pipetter, der skal tømmes ned på dyrets hud via nakken. Hvor der kun findes én pipettestørrelse til katte, afhænger hundens dosering af dens størrelse. Større hunde skal naturligvis have en større dosis. Det er smart at behandle dyret regelmæssigt, gerne hver fjerde uge, da det forebygger og sikrer dyret mod angreb.

Frontline beskytter også hunden eller katten mod lus

Ja, din hund eller kat kan også godt få lus. Dyreejere glemmer nogle gange dette og bekymrer sig kun om, om dyret får lopper eller flåter. Lusen er en parasit på lige fod med de to førnævnte, og den flytter ind i dyrets pels for at få næring og formere sig. Det kan være meget ubehageligt for dit kæledyr at få ubudne gæster i form af lus i pelsen, men du kan glæde dig over, at den type lus, der går i dyrepelsen, ikke bider på mennesker.

Din hund eller kat er især i farezonen i vinterhalvåret, og hvis de bliver angrebet vil lusene oftest sidde i ansigtshårene eller på halsen. Nogle dyr reagerer slet ikke på lusenes angreb, mens andre klør sig voldsomt. Lige meget hvad er det meget ulækkert, at dyret skal være angrebet af parasitter, og man skal straks behandle dyret. Har man flere dyr, skal man behandle alle dyr i husstanden for at være sikker på, at man er af med lusene. Det eneste positive er, at lusene er forholdsvis lette at komme af med, hvis man behandler med Frontline.

Share

Leave a Reply