Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Få en effektiv behandling med capstar vet loppemiddel

Capstar er det rette loppemiddel (foto: petworld.dk)

Capstar er det rette loppemiddel (foto: petworld.dk)

Lopper er irriterende, men har man kæledyr, eksempelvis hunde eller katte, der færdes ude og møder andre dyr, så er det uundgåeligt, at de ikke får lopper. For at komme af med lopperne igen, er det en god idé at have loppemiddel liggende. Her er en mulighed Capstar Vet. Der findes virkelig mange forskellige prodtuker og Capstar Vet er bare et af mange, men det virker og kan derfor anbefales af mange.

Capstar Vet loppemiddel går ind og dræber lopperne og loppeungerne. Det er særligt vigtigt, at du netop finder noget loppemiddel, der rent faktisk dræber både lopper og loppeæg. Ellers er det meget svær at komme af med lopperne. Nogle vælger at kombinere to loppemidler, for at være sikre, men det kan ikke anbefales. Vælg ét loppemiddel og sørg for at vælge et loppemiddel, der passer til dit kæledyr.

Der findes både loppemidler, der er målrettet hunde og katte – men der findes også loppemidler, der er målrettet store og små dyr. Har du en hvalp eller en killing er det eksempelvis en meget god idé at læse indlægssedlen, for at være sikker på, at katten eller hunden kan tåle loppemidlet.

Hvad er det Capstar Vet loppemidlet dræber?

Capstar Vet er et loppemiddel, der dræber lopper og loppeunger og æg. Loppen er et meget lille dyr, som er svært at se med det blotte øje. Men ofte reagerer kæledyret på lopperne ved at klø sig meget. Det er naturligvis en dårlig idé at give dit kæledyr loppemiddel, hvis ikke det har lopper. For at være helt sikker på, at dit kæledyr har lopper, kan du rede det med en kam. Ryst kammen over et hvidt stykke papir og er der bronzefarvede smulder er der lopper – det bronzefarvede er loppernes lorte, der skifter farve, når de får luft.

Find Capstar Vet her

Se flere loppemidler her:

Giv din hund med lopper pleje

Bayvantic hund skaber gode resultater i kampen mod lopper

Share

Leave a Reply