Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Om Lefthand

Om sitet

Synes du nogle gange, det er svært at holde sig up to date med, hvad der sker på kæledyrsfronten? Så er det dette site, du skal tjekke ud. Her skriver vi om alt fra fiskenes akvarier til hundens foder. De fleste kæledyrsejere vil gerne gøre det så godt som muligt, når de anskaffer sig et kæledyr. Det er jo klart. Men det er ikke altid let at finde rundt i junglen af foder, tilbehør og tilbud til dit kæledyr, når først du har fået det ind af døren. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde rundt i den jungle. Det er det, dette site skal bruges til.

Vi vælger omhyggeligt

Ligesom dig er vi af den opfattelse, at dit kæledyr skal have det bedste af det bedste. Det er hele mottoet for denne side. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af produkterne. Det er muligt, at du vil falde over nogle produkter, hvor du tænker: ”Jeg kunne da få en billigere variant et andet sted. ” Det er helt op til, om du vælger det, men vores erfaring er, at kvalitet betaler sig. Det betaler sig altså også at kaste nogle flere penge efter sådan noget som hundefoder. Det bliver både din hund og du gladere for i længden.

Hunden fylder meget

Du lægger sikkert hurtigt mærke til, at hunden har meget mere sideplads på dette site, end de andre dyr. Det skyldes simpelthen, at der er utrolig mange produkter, som er øremærket hunde. Vi vil gerne dække det hele, så du som hundejere får et bredt billede af, hvad der tilbydes af gode kvalitetsvarer. Men det betyder ikke, at vi ikke har de andre kæledyr i fokus. Vi vil meget gerne give dig tips både til grand danioren og den mindste lille gubbi. Hele pointen er, at du kommer godt i gang eller videre med at have et kæledyr – uanset, hvilken slags det er.

Share

Leave a Reply