Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Valg af katteudstyr til katte

Har du det nødvendige katteudstyr? (foto petworld.dk)

Har du det nødvendige katteudstyr? (foto petworld.dk)

Katten er et af de kæledyr, som rigtig mange danskere vælger, når de gerne vil have et lille ekstra familiemedlem. Selvom hunden ofte kaldes ‘menneskets bedste ven’, så kan man også sagtens få et langvarigt og personligt forhold til en kat. Noget der spiller en rolle, er hvilket katteudstyr man investerer i. Det lyder måske banalt, men en kat kan komme til at trives langt bedre, hvis man giver den nogle bedre forudsætninger, og det kan gøres på meget simple måder.

Katteudstyr er et vidt begreb. Ligesom der er rigtig meget at vælge imellem når man skal købe ting til børn, så er markedet for tilbehør til katte også stort. I dette indlæg vil vi blot komme ind på nogle udvalgte ting for at give dig som læser en idé om, hvad man kan vælge imellem, når man skal købe ind til sin kat.

Kattelegetøj – underholdende katteudstyr

Lige fra de er helt små elsker katte at lege. Hvor mange har ikke tabt et garnnøgle på gulvet og set katten slå sig løs i vild leg? Kattelegetøj er derfor en stor del af det katteudstyr, som man vil finde ude på markedet.

En kat er ikke et kæledyr, man kan tage med ud og gå en tur. Det er et mere reserveret dyr. Det er derfor bedre at stimulere det inddirekte ved at give det noget katteudstyr, som det kan lege med og samtidig lære noget af. Der findes masser af kattelegetøj, som opfylder disse forudsætninger.

Man kan også købe klatretræer og kradsebræt til katte. Det er alt sammen noget katteudstyr, der skærper kattens sanser og fysik. På sigt vil man opleve, at ens kat ikke bliver ligeså aggressiv, fordi den får afløb for sit temperament og energi gennem det katteudstyr, som man har købt til den.

Køb det vigtige katteudstyr

Share

Leave a Reply