Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Slip af med lopperne på din hund

Ikke flere lopper! (foto petworld.dk)

Ikke flere lopper! (foto petworld.dk)

Lopper bider og napper i din hunds hud. Det gør de, for at få hundes blod, som de lever af. Lopperne er en lille parasit, der sidder helt inde ved hunden hud, hvor den lever godt, men samtidig generer din hund voldsomt. Det får den nemlig til at klø sig ret voldsomt. Det er også sådan, du kan opdage, om din hund har fået lopper.

Din hund får lopper ved at være sammen med andre dyr. Det kan være, når den er ude i naturen eller når den er sammen med andre dyr, der har lopperne. Lopperne kan også komme over på mennesker, men det sker ikke så ofte. Du bør dog alligevel sørge for, at komme af med din hunds lopper i en fart.

Den nemmeste måde at slippe af med lopperne, er ved at få fat i et loppemiddel. Du kan finde effektive loppemidler hos Petworld. Petworld er en dyrehandel, der har alt til dine kæledyr. Du kan finde loppemidler på Petworlds hjemmeside, der er www.petworld.dk.

Loppefri på en dag

Det tager ikke meget meget end 24 timer, før du er sluppet af med lopperne på din hund. Loppemidlerne er ofte noget, som du sprøjter ind i nakke på hunden. Det skal ikke stikkes ned i nakken, men blot placeres på hundens hud.

Loppemidlet er stærkt og fjerner både de voksne lopper og faktisk også de æg, som lopperne har lagt. Æggene tager dog lidt længere tid at komme af med. Loppemidlerne virker præventivt i flere dage.

Få mere information om loppemidler her:

Din hund kan undgå lopperne med Bayvantic

Frontline er effektiv beskyttelse mod utøj i pelsen

Share

Leave a Reply