Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Skal din kat bruge en forsikring?

Dyrlæge Besøg (Foto: SILAS BANG)

Dyrlæge Besøg (Foto: SILAS BANG)

Et besøg hos dyrlægen kan som bekendt være en noget pebret affære, og hvis du gerne vil være fri for frygt for en stor lægeregning året rundt, kan du vælge at anskaffe en forsikring til din kat.

Uforudsete udgifter

Du kan jo aldrig vide, hvad din kat roder sig ud i. Og en operation eller en vaccination hos dyrlægen løber hurtigt op i mange hundrede kroner, der kan være svære pludseligt at finde i budgettet. Men med en forsikring bliver du fri for at skulle bekymre dig om det. Vælg en forsikring som dækker det meste af kattens liv, og sørg for at gøre det, inden katten fylder 4. Herefter er der mange firmaer, som ikke vil tegne forsikringen på grund af den øgede risiko for sygdom. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med, hvilken forsikring du skal vælge, kan det være en god idé at starte med at spørge din dyrlæge.

Sørg for at passe godt på katten

Hvis du ikke har pengene til en forsikring, kan du jo gøre dit til, at din kat har et sundt og godt helbred. Det involverer for det første et stimulerende miljø, hvor katten har mulighed for at være aktiv, og for det andet er det vigtigt, at du giver katten det rigtige foder. Katten er som udgangspunkt kødæder og har ikke godt af vegetarfoder, så køb noget vådfoder af god kvalitet, der er tilpasset kattens alder og aktivitetsniveau. Så har du gjort dit til, at katten ikke skal på alt for hyppigt besøg hos dyrelægen.

Klik på linket, hvis du vil se, hvilken slags kattefoder der vil være godt for din kat.

Share

Leave a Reply