Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Royal Canin – det rigtige valg for din hund?

ROYAL CANIN VOKSENFODER (Foto: Petworld.dk)

ROYAL CANIN VOKSENFODER (Foto: Petworld.dk)

En stærk, glad og sund hund er en kilde til glæde og underholdning i mange danske familier. Men for at holde din hund i topform er det nogle få ting, du skal gøre som ejer.

Først og fremmest skal hunden have masser af motion. Behovet for motion varierer efter størrelse og race, men som udgangspunkt går du ikke galt i byen med en god lang gåtur hver eneste dag. Hunden er fra naturens side bygget til at være aktiv og bruge dens krop, og det er du nødt til at respektere.

Kosten er vigtig

Derudover er det enormt betydningsfuldt, hvad du fodrer din hund med. Igen er racen og størrelsen vigtig for, hvilket foder du giver din hund. Men først og fremmest skal du tage højde for din hund alder.

Næringsbehovet hos en hvalp og en fuldvoksen hund er nemlig meget forskelligt. En hvalp vokser, og derfor skal du sørge for at kosten indeholder rigeligt med næring. En fuldvoksen hund skal derimod have mere kalorielet kost, der holder den i topform. Ligesom med mennesker kan hunde nemlig blive ramt af overvægt, og det skal du undgå.

En af de mange producenter er Royal Canin, der leverer massevis af forskellige typer specialfoder. Her kan du helt sikkert finde det rigtige til din hund.

Se et stort udvalg af Royal Canin hundefoder her.

Share

Leave a Reply