Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Med Royal Canin får du kvalitet i madskålen

Giv din hund god kvalitet med Royal Canin hundefoder (foto lavprisdyrehandel.dk)

Giv din hund god kvalitet med Royal Canin hundefoder (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hundefoder er mere gør mere for din hund, end du måske tror. Det samme gælder for kattefoder til din kat. Det er ikke ligegyldigt, hvilken pose du vælger på hylden. Noget foder er tilpasset killinger og hvalpe, andet voksne hunde og katte og igen er der andet foder, der skal i din senior hund eller kats foderskål. Og så er det selvfølgelig også forskelligt, alt efter om du har en hund eller en kat.

Royal Canin laver foder til både hunde og katte, gamle og unge, tykke og tynde. Men hvordan ser din hund eller din kat eller begge dele ud?

God foder giver næring til tænder, tandkød, pels, hud og kløer. Når mundhygiejnen er i top, er tandkødet ikke synderligt rødt, ånden er ikke værre end en normal dyreånde og tænderne er hvide og skarpe. Kløerne skal også være hårde og skarpe, så katten kan klatre i træer og hunden kan løbe hurtigt og banke på soveværelsesdøren, når den gerne vil ind og putte. Bløde kløer er et tegn på dårligt helbred.

Forskel på katte og hundefoder

Royal Canin kender din hund og din kat. De ved, at hundefoder skal være spækket med proteiner og vitaminer, da hunde forbrænder meget energi og deres kropsstyrke vokser med indtag af proteiner. Derudover spiser hunde helst også mange kulhydrater, da disse også er nødvendige på grund af den store fedtforbrænding. Mængden af protein og kulhydrat skal naturligvis være modereret i forhold til, hvor aktiv din hund er.

Hvor hunde har brug for protein, kan katte sagtens leve af fisk og kylling. Her er der mange gode vitaminer og mineraler, der styrker sener og muskler, men også passer til, at katte tit ligger mere på langs end hunde. Derfor har de brug for en anden form for næring. Det ved Royal Canin, derfor kan du trygt vælge deres poser på foderhylden.

Se et udvalg af Royal Canin hos Petworld

Læs meget mere om Royal Canin via disse links:

Royal Canin foder giver dit kæledyr en god tur i Djurs Sommerland

Royal Canin hundefoder – til sunde og aktive hunde

Kattemad fra Royal Canin gør din kat sund

Share

Leave a Reply