Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Læs om effekt og bivirkninger af Advantage Vet

Advantage er et godt loppemiddel (foto: billigdyrehandel.dk)

Advantage er et godt loppemiddel (foto: billigdyrehandel.dk)

Når din hund eller kat har fået lopper, er der ikke andet at gøre end at starte behandlingen så hurtigt som muligt. Lopper er generende for både ejer og kæledyr, og det kræver derfor en god indsats, så man kan blive fri for de små irriterende kryb. Et godt loppemiddel som Advantage Vet kan hjælpe et stykke ad vejen, men det er samtidig vigtigt at gøre grundigt rent alle steder, hvor din kat eller hund befinder sig indendørs. En støvsuger, der kommer godt ind i alle tæpper og puder, er en god start mod at blive fri for lopper, og sammen med Advantage Vet vil dine kæledyr genvinde sine kroppe efter kort tid.

Her er fordelene ved Advantage Vet

Advantage Vet er et forholdsvist billigt loppemiddel, men der er alligevel meldinger om, at produktet er blandt de bedste til en loppekur, så dit kæledyr kan blive fri for småkravl relativt hurtigt. Loppemidlet Advantage Vet virker ved at indeholde et stof, der angriber loppernes centralnervesystem og slår dem ihjel. Det er ikke farligt for din kat eller hund, og det påføres ganske simpelt på dyrets pels, hvorfra det slår alle lopper ihjel på dyret. Gør man grundigt rent og bruger Advantage Vet, vil lopperne hurtigt forsvinde, men det er værd at nævne, at man skal sørge for at få fjernet alle lopper og æg fra tæpper, stole og sofaer, hvor kæledyrene opholder sig, så man er sikker på at få bugt med alle skadedyrene.

Advantage Vet har relativt få bivirkninger

Bivirkningerne af Advantage Vet begrænser sig til småting såsom højere spytproduktion hos kæledyret, hvis det slikker sig på steder, hvor midlet er påført. I ganske få tilfælde kan kæledyret udvise tegn på nervøsitet, og huden kan blive en smule rød. Advantage Vet har altså ikke de helt store bivirkninger, og der er ikke tale om noget, som er værre end at have lopper.

Find Advantage Vet her

Se flere loppemidler her:

Bayvantic må under ingen omstændigheder benyttes til kat

Kom lopper og flåter på din hund i forkøbet med Bayvantic Vet

Share

Leave a Reply