Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Kom lopper og flåter på din hund i forkøbet med Bayvantic Vet

Bayvantic (foto petworld.dk)

Bayvantic hjælper din hund af med lopper nemt og hurtigt (foto: petworld.dk)

Bayvantic er et loppemiddel, der beskytter og behandler din hund mod lopper, flåter, lus, myg og flyer og de sygedomme, de kan overføre. Bayvantic skal gives hver fjerde uge, og virker i samme øjeblik, som krybene kommer i kontakt med pels og hud. Med Bayvantic kan du altså undgå, at din hund bliver bidt.

Hvad er Bayvantic?

Bayvantic er et flåt og loppemiddel, som behandler og forebygger angreb fra lopper og flåter blandt andet. De fås i pipetter og dryppes direkte på hunden i nakken og på de større hunde også langs ryggen af din hund. Derefter fordeler midlet sig selv hurtigt over hundes overflade, uden at gå i hundens blod. Loppemidlet udgør ingen risiko for mennesker, med kontakt med kunden, men må ikke bruges til katte.

Bayvantics særlige hot-foot effekt skyldes stoffet permethrin (som katte ikke kan tåle), som flåter og visse insekter er særligt følsomme overfor. De mister ganske enkelt fodfæstet, falder af hunden og dør. Det betyder altså at Bayvantic virker inden at loppen eller flåten når at bide, og forklarer effekten, som også kaldes repellens. Myggemidler, som du nok kender fra eget brug, virker på samme måde. Hvis hunden allerede er blevet bidt, er det altså for sent, og det er derfor vigtigt at bruge det inden flåterne bider. Derfor er det særligt godt at starte med Bayvantic inden forsommeren begynder, og flåterne trives bedst.

Bayvantic fås i håndkøb, og der er 4 pipetter (svarende til 4 behandlinger) i hver pakke. Midlet virker også selvom din hund bliver våd, og til hunde over 40 kg. Bruges en passende kombination af pipetter. Midlet kan også bruges til drægtige og diegivende hunde.

Køb Bayvantic Vet til hunde her

Se mere fra Bayvantic her:

Bayvantic vet beskytter din hund i mod flåter og lopper

Bayvantic må under ingen omstændigheder benyttes til kat

Share

Leave a Reply