Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Kattemad – katten er individualist

ROYAL CANIN VOKSENFODER (Foto: Petworld.dk)

ROYAL CANIN VOKSENFODER (Foto: Petworld.dk)

Ikke alle katte er ens – faktisk er ingen katte ens. Katten er individualist i lige så høj grad, som sine mennesker. Den går sine egne veje og bryder sig ikke om at nogen bestemmer over den. Mens hunde er ivrige for altid at være i deres ejers nærhed, har katten ofte brug for at være alene, og er der for mange der vil have fat på den, så går den sin vej.

En måde du kan glæde din kat, er derfor ved at lade den træffe sien egne beslutninger. For eksempel i forhold til, hvor den skal sove og hvad den skal spise.

Lad sin kat vælge sit foder

Der findes utrolig mange mærker og produkter inden for kattemad, og det giver dig en kærkommen mulighed for at lade din kat træffe sit eget valg. Start fra en ende og gå igennem de forskellige varianter og lad din kat vise dig, hvilken type foder den foretrækker. Det er dog vigtigt, at det foder du udvælger lever op til en vis standard. Det skal være nærende og leve op til retningslinjer og krav. Og skal selvfølgelig ikke afprøves på én gang. Lad din kat prøve et nyt foder hver anden dag.

Der findes forskelligt foder til henholdsvis voksne katte og killinger, og du skal selvfølelig vælge ud af det foder, som passer til din kats alder. Nogle mærker fokusere særligt på smag, andre på konsistens. Kun din kat kan vide, hvad der er lækrest. Inden for smag er der både kylling og fisk, og skal det indre rovdyr tilfredsstillelses, er der også oksekødssmag.

Find dit kattemad her!

Share

Leave a Reply