Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Kattegrus er et brugbart redskab for kattene i dagligdagen

Kattegrus er nødvendigt (petworld.dk)

Kattegrus er nødvendigt (petworld.dk)

Kattegrus er så nice, at det halve kunne være ok. Hvis det var sådan, at mennesker gik rundt og tissede på gulvet, ville det lugte rigtig meget. Heldigvis er det sådan, at vi har en kumme, som vi kan tisse i. En kumme er ikke bare en kumme for os. Det er ligeså meget et sort hul, der på en eller anden måde udtrykker det sorteste af os selv. Det selv, som vi nu engang ofte glemmer, er en slet ikke så slemt, som vi går og tror. Men kulturelt set er det vigtigt for os at gemme vores lort væk. Derfor gemmer vi det og rykker ud. For ligesom ikke at skræmme de omgivelser, vi befinder os i. Det er kitsch, men det virker. Det virker fordi, det er hensigtsmæssigt for den generelle sundhed ikke at lade efterladenskaberne råde rundt omkring i husene og i naturen.

Katte som mennesker

Katte minder til en vis grad meget om mennesker. Der er den samme blufærdighed på spil. En blufærdighed, der gør, at de ikke kan lide at blive set på, når de sidder og har en privat stund. Af den grund er det en god ide at investere i kattegrus og i en kattebakke for dem. Det er nemlig ved hjælp af en kattebakke og kattegrus, at det bliver muligt for kattene at slippe af med efterladenskaberne på en civiliseret måde. Kattene føler sig nu bedre tilpas, og de føler sig sikkert også øjenhøjde med deres menneskelige ejere. Det skal man ikke tage fra dem.

Et punkt for katte

Det sorte hul kan i for sig virke ligeså godt kattene, som det kan virke for menneskene. Kattegrus er det sorte hul, der mangler fast form. Det er der i kraft af en tjeneste, der anonymiserer efterladenskaberne og giver dem nu en form af intethed.

Find kattegrus her: http://www.lavprisdyrehandel.dk/kattegrus-

Læs om kattebakker her:

Kattebakke holder lugtende oplevelser på afstand

Share

Leave a Reply