Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Kattebakke holder lugtende oplevelser på afstand

Husk en kattebakke (foto lavprisdyrehandel.dk)

Husk en kattebakke (foto lavprisdyrehandel.dk)

Der er noget særligt over kattebakker. Det er ikke helt til at sige hvordan, men de tiltrækker katte, når katte trænger til at skulle på toilettet. Af en eller anden grund ved katten, at det er her, den må lægge sine efterladenskaber, hvis det skal være indendørs.

Der er noget i kattegrus, der gør kattebakken bekvem for en kat. Det lugter på en bestemt måde, der kalder på katten, når det er tid til at lette sig.

Kattebakker er en fantastisk løsning til dig, der gerne vil undgå katteurin i sofaen og brune pletter på tæpperne. Det kan være svært at få katten til at holde op, hvis ikke den har et sted, den føler, den kan gå på toilettet i trygge rammer. Dette kan en kattebakke hjælpe dig med at skabe.

Kattebakker er løsningen til dig, der gerne vil give din kat et godt indendørs toilet.

Et stort udvalg

Der findes flere former for kattebakker. Nogle passer til killinger, andre passer til velvoksne herrekatte.

Killingekattebakkerne er som regel rimelig lave. Det er de, fordi de små killinger skal kunne finde deres vej op over kanten og ned til gruset. Disse lave modeller er dog ikke særlig gode, hvis du har en større kat. Du risikerer nemlig at gruset hurtigt bliver mast udover den lave kan.

Udover højden på kattebakken er der også andre forskelligheder at se ved forskellige kattebakker. Hvor nogle er en åben bakke har andre et låg. Det kan være ubehagelige for katten at sætte sig ind under låget, hvilket kan afholde den fra det. Hvis din kan har det fint med låget, er det dog en fordel for dig, da det holder lugten fra at sive ud.

Apropos lugt, så er det nemt og vigtigt at tømme kattebakke. Moderne kattegrus samler sig, så du hurtigt kan få fat i de beskidte dele.

Klik her for at se udvalget af kattebakkerLæs flere af vores indlæg om kattebakker her:

Skab gode vilkår for din kat med en kattebakke

Skab et bedre indeklima med en kattebakke

Share

Leave a Reply