Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Hvorfor vælge Arion hundefoder?

Arion hundefoder (Foto: Petworld.dk)

Arion hundefoder (Foto: Petworld.dk)

Det er sådan set et godt spørgsmål. Der findes efterhånden mange forskellige slags hundefoder, og det kan være svært at vide, hvad man skal vælge. Specielt hvis det er første gang, du har anskaffet dig en hund. Men med Arion kan du være sikker på at komme hjem med et produkt af god kvalitet. Nedenfor kan du læse, hvorfor.

Bredt udvalg af produkter

Arion er efterhånden ved at være et af de mere købte mærker i Danmark. Og det er desuden ret udbredt omkring i verden. Derfor har firmaet også haft økonomisk overskud til at eksperimentere lidt på foderområdet. Du kan få foder til din seniorhund, din hvalp og din almindeligt voksne hund. Desuden findes der specielt foder til forskellige racer, en variant med ris og lam eller laks og lam. Meget af deres foder er også delt op efter, hvor står hunden er. På den måde får din hund den perfekte sammensætning af kulhydrat, protein og fedt.

Gå efter noget specielt til den overvægtige hund

Overvægt blandt hunde er et stort problem både i Danmark og i udlandet. Dels fordi vi har for travlt til at gå tur med hunden så meget, som vi skal. Og dels fordi, vi forkæler vores kæledyr meget mere, end vi plejede. Derfor er det også blevet nødvendigt, at der bliver lavet hundefoder, som er bestemt til hunde, der har et overvægtsproblem. Det kan du også få hos Arion.

Find information om Arion produkter her!

Share

Leave a Reply