Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Hundetegn: Så kan du altid finde den igen

Din hund skal have hundetegn (foto lavprisdyrehandel.dk)

Din hund skal have hundetegn (foto lavprisdyrehandel.dk)

Vi mennesker kan opleve det – det at blive væk eller fare vild. Eksempel: hvis man en stresset lørdag er en tur i Bilka med hele familien. Børnene, der løber ved siden af vognen og af og til smutter ind mellem hylderne for at kigge på noget sjovt legetøj, en ny DVD film, smagsprøver på chips eller sodavand eller andre ting, der hurtigt fanger deres interesse. Og når man sådan er et lille barn, ja så kan man altså lynhurtigt formå at komme et godt stykke væk fra sine forældre, og lige pludselig kan man ikke finde dem igen.

Her kommer som oftest gråden, og heldigvis er der ofte søde mennesker, der tager en i armen og siger ,”jamen er du blevet væk”, mens man hulkende siger ja. Herefter er det nemt. Man kommer op i informationen, der bliver kaldt ud over højtaleren ”lille Mikkel på 4 år er blevet væk fra sin mor”, og så kommer det søde gensyn, når en forpustet mor med en lidt for proppet indkøbsvogn kommer løbende og giver dig et kram. Herefter går der lidt tid igen, før man tør gå på opdagelse på egen hånd.

Få et hundetegn til din hund, så den kan komme hjem

På samme måde er det nogle gange med hunde. Hunde elsker også at gå på eventyr, og før du ved af det, kan hunden have møvet sig over det lille hegn i haven og have smuttet ud på vejen og ud på eventyr. I sådan en situation er det en rigtig gode ide at have sat et hundetegn på din hund. På den måde kan den mand eller dame, der finder hunden, efter lidt tid nemt bringe den hjem til jer igen eller ringe efter jer, så I kan komme og hente vovsen.

Find et hundetegn hos lavprisdyrehandel

Se flere af vores indlæg om hundetegn her:

Hundetegn gør navnet specielt og særligt

’Vis mig dit hundetegn, og jeg skal sige dig, hvem du er’

 

Share

Leave a Reply