Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Hundetegn gør navnet specielt og særligt

Hundetegn er nødvendigt (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hundetegn er nødvendigt (foto lavprisdyrehandel.dk)

Vi ved alle sammen, hvad vi hedder. Det er der ingen tvivl. Der er selvfølgelig nogle mennesker, der vågner op efter en bytur og næsten har glemt, hvor de bor og i sjældne tilfælde, hvad de hedder til efternavn. Men generelt så er mennesker bevidste omkring deres navn. Det er identitetsskabende, og hvad enten vi vil det eller ej giver vi vores navne stor værdi. Vi forbinder navne med visse personer, og til tider også til særlige karakterer generelt. Derfor er der tilfælde, hvor man skifter navn som menneske. Det kan være, man ikke er tilfreds, eller man synes, at navnet har en dårlig energi.

Det kan hunde ikke. De kan godt være bevidste omkring deres navne. De kan reagere på det og give os et tegn på, at de egentlig er opmærksomme, når vi kalder dem ved deres navne. Men de kan jo ikke udtale det. De har et andet forhold til det. Derfor må vi som mennesker hjælpe dyrene med at stykke et godt forhold sammen til deres respektive navne.

Styrk hundens forhold til sit navn

En god måde at styrke hundens forhold til sit navn er på er ved at give den et flot hundetegn. Med et passende hundetegn, hedder hunden, hvad der står. Hvad der står med skrift, har ofte en større klangfylde og værdi end det blot udtalte. Derudover vækker det også lidt større respekt, at hunden har et flot hundetegn. Og så er det egentlig også et smart teknisk redskab, der kan gavne, hvis hunden på et tidspunkt bliver væk. For på et hundetegn kan man skrive både adresse og navn på. Så ikke kun hundens navn står derpå. På den måde er både ejer og hunde knyttede på en helt særlig måde. Nemlig med skriften. Skriften som vi bruger til beviser og attester har samme funktion, hvad angår din hund. Det er et bevis for, at din hund har en identitet.

Find et hundetegn hos lavprisdyrehandel

Få mere information om hundetegn her:

’Vis mig dit hundetegn, og jeg skal sige dig, hvem du er’

Share

Leave a Reply