Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Hundeskåle – mad og vand samlet på et sted

Køb gerne en pæn skål eller to, de kommer til at stå fremme (foto petworld.dk)

Køb gerne en pæn skål eller to, de kommer til at stå fremme (foto petworld.dk)

Du kender det, pludselig er din hunds vandskål i den ene ende af køkkenet og madskålen i det andet. Det skyldes din hunds iver for at få noget at spise. En god løsning kunne være at få en hundeskål inddelt i to dele – en til vand og en til foder. På den måde holder du det hele samlet, hvor du også gør det overskueligt for både dig og din hund.

Hvis du alligevel synes, det er smartere med to skåle er det så bare at vælge, hvilke yderligere behov du har. Skal de passe til farveindretningen i resten af hjemmet? Skal de kunne gå i opvaskemaskinen? Og skal de være i metal, keramik, plast eller noget helt andet? Et godt tip er en skål i rustfrit stål, eftersom bakterier ikke sætter sig fast på disse.

Uanset hvad, findes der er en hundeskål, der passer til din smag.

Vælg en hundeskål der passer til både din smag og din hunds behov

Når du først har valgt, hvordan skålen skal se ud, er det en god ide at overveje, om din hund har meget langt fra sit hoved ned til gulvet. Hvis afstanden er stor, kan et hundeskålsstativ være en god investering. På den måde kan du føre maden op til hunden, i stedet for at den skal stå og spænde i sin ryg og nakke, for at nå ned til maden. Det kan tit give nogle ubekvemme positioner for den, som kan skade dens fysiske helbred i længden.

Det sidste du kan gøre for at give alle en god oplevelse er, at investere i et underlag til hundeskåle. Underlaget sørger for, at dit gulv ikke bliver beskadiget og samtidig efterlader den hunden med god samvittighed, hvis den er kommet til at grise lidt. Du kan købe hundeskåle online. Se f. eks. her.

Læs mere om hundeskåle og tilbehør her:

Share

Leave a Reply