Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Du skal være kræsen, når du vælger hundemad til din hund

Hundemad  (foto: petworld.dk)

Hundemad (foto: petworld.dk)

Når du vælger et måltid mad, før du det, fordi du ved, at det smager godt og er sundt for dig. I hvert fald i den ideelle verden. Men hvordan vælger du hundemad til dit kære kæledyr? Er du lige så kræsen og bevidst om sundhed, når du vælger mad til din hund? Det er du nok desværre ikke. Det er selvfølgelig klart, at du går lidt mere op i maden til dig selv – og det er da også helt i orden. Men du skal også gå meget op i, hvad det er, du giver dine hunde at spise. Læs mere om godt hundemad her.

Derfor er det vigtigt med godt hundemad

Ligesom du skal spise din salat og dine gulerødder for at være sund, så skal dine hunde også spise sund mad. Men er det så salat og gulerødder? Nej, det er det ikke. Hunde skal helst ikke spise menneskemad. De skal spise sund hundemad. Sund hundemad indeholder en masse vitaminer og mineraler, som er gode for dine hunde. Det er nogle andre vitaminer, end du skal have, derfor er det vigtigt, at det er hundemad, som du fodrer dine hunde med.

Du kan finde sund og god hundemad på nettet, hvis du er en god kender

Hvis du er god til at bevæge dig rundt på nettet, så er det også her, at du kan finde en masse godt hundemad til dine hund, som er billigt og godt. Der er mange forskellige mærker, som lever op til kravene for godt og sund hundemad. Du skal bare være kræsen og læse alle ingredienserne igennem, inden du køber det. Vær en bevidst forbruger – også når det kommer til hundemad!

 

Køb hundemad hos Petworld

 

Læs meget mere om hundemad her:

Hundemad – afgørende for mange ting

Hundemad, lækkert – selv med gule skilte

Fedtfattigt hundemad – din hund skal også på kur

Share

Leave a Reply