Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Hundemad – afgørende for mange ting

Det bedste du kan gøre at finde det helt rigtige hundemad (Foto Petworld.dk)

Det bedste du kan gøre at finde det helt rigtige hundemad (Foto Petworld.dk)

Som mennesker betragtet har vi fået mange kostråd, der til sammen danner et billede af, hvad vi bør spise meget af, og hvad vi ikke bør spise meget af. Vi skal have så og så mange kalorier om dagen for at få den nødvendige næring, men vi skal også sørge for, at al den energi kommer fra de rigtige kilder. På samme måde er det faktisk med hunde. Hundemad kan være mange ting, og det er ikke ligemeget, hvilket man vælger til sin hund.

Mange kender nok hundemad som en brun masse, der lugter mærkeligt og smager af det samme. Måske tænker hunde det samme om menneskers mad. Der er hvertfald ikke nogen tvivl om, at hunde er glade for hundemad, der er fremstillet lige præcis til dem.

Først og fremmest kan man få hundemad i mange forskellige smagsvarianter. Det er ikke unormalt alene hos et supermarked at finde hundefoder med mange forskellige ingredienser, både med kød og grøntsager. Ofte vil det dog ikke være en god idé bare at købe det hundefoder, der er på tilbud i supermarkedet. Det skulle nemlig gerne være godt nok til at medføre nogle fordele for hunden udover at den får sin mave fyldt.

Det rigtige hundemad kan faktisk forbedre kvaliteten af din hunds liv. Ligesom dårlig kost kan give helbredsproblemer for mennesker eller forårsage fedme, så kan man også se på en hund, hvilket hundefoder den spiser. Det vil komme til udtryk i hundens adfærd. Desuden kan god hundemad give en mere fyldig og lækker pels, hvilket jo lige pludselig gør det sjovere at have kæledyr.

Det forholder sig jo sådan, at hunde kan få nøjagtig de samme livsstilssygdomme som mennesker. Ansvaret ligger derfor på dig som hundeejer at købe god hundemad til din hund. Det kan sagtens gøre billigt, hvis du for eksempel benytter det store udvalg på nettet.

Hundemad – køb det her

Share

Leave a Reply