Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Hundehalsbånd med personlighed

TRIXIE GRÅ NYLONHALSBÅND (Foto: Petworld.dk)

TRIXIE GRÅ NYLONHALSBÅND (Foto: Petworld.dk)

Det er sparsomt, hvad hunden kan have på af tilbehør. Men heldigvis kan du give din hund noget personlighed med at halsbånd, der viser lidt af, hvem din hund er. Farver, mønstre og materialer – valgmulighederne er mange, så leg og gå på opdagelse efter et halsbånd, der passer til lige netop din hund.

Læder eller ’bling-bling’

Du har virkelig frie tøjler – om man så må sige – når du vælger et halsbånd til din hund. En hurtig googlesøgning giver dig utroligt mange bud på, hvilket halsbånd du skal vælge. Tag en runde på nettet og se, hvad mulighederne er. Er du til noget skinnende og tøset, kan du gå efter et halsbånd i lyserødt med små similisten indsat? Og hvis du bedre kan lide noget stilrent og klassisk, er et lækkert og enkelt læderbånd måske mere sagen.

Sæt præget med mønstre

Når materialet er lagt fast, kan du herefter lege med, hvilket mønster der skal være på. Mange nylonbånd har tryk på. Her kan du for eksempel vælge et prinsessebånd til den lille tæve, eller et halsbånd med fine tryk af små hundehvalpepoter. Desuden er der nitter, sløjfer, kæder og blomster – så det er bare at gå i gang og prøve jer frem. Men husk, at når du vælger et smart og mønstret halsbånd, så skal du sikre dig, at det samtidigt er af god kvalitet. Først og fremmest skal det være behageligt at have på, og kunne holde til almindelig hundeleg.

Kig her, hvis du vil se et udvalg af smarte hundehalsbånd af god kvalitet!

Share

Leave a Reply