Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Hundehalsbånd: Er din hund til ædelsten eller guld?

Din hund fortjener et godt hundehalsbånd (Foto petworld.dk)

Din hund fortjener et godt hundehalsbånd (Foto petworld.dk)

I mange hundrede år har mennesket været fascineret af diamanter, guld, smaragder og alle de andre naturskabte undere, der i dag bæres i alt fra ringe og ure til hundehalsbånd. Ja, den er god nok. De dyre sager, der ellers har været forbeholdt velhavende mennesker har nu fundet deres vej ind på markedet for
tilbehør til hunde og andre kæledyr.

Mode for de firbenede

De senere år er det nemlig blevet en stor trend blandt især yngre piger at klæde deres hund lige så dyrt på som de selv er. En trend, der i høj grad stammer fra kendisverdenen, hvor mindre hunde i dag er blevet en del af de kendtes look. Store og kendte personer som eksempelvis Britney Spears og den allestedsnærværende Paris Hilton er blevet store eksponenter for hundemode, og frøken Spears har sågar lavet en kollektion til de firbenede under eget brand.
Det er hun dog ikke den eneste, der har, og i dag kan du både få Gucci og Louis Vuitton, når der skal handles halsbånd til menneskets bedste ven.
Du kan selv se det store udvalg på internettet ved at lave et par google-søgninger. Hvis ikke du er til e-handel, så har de fleste større guldsmede og smykkeforretninger i dag også udstyr til hunde.

Du kan også finde et udvalg af flotte hundehalsbånd her.

Share

Leave a Reply