Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Hundegård kan træne hvalpen

Giv hvalpen frihed under opvæksten (Foto Petworld.dk)

Giv hvalpen frihed under opvæksten (Foto Petworld.dk)

En sød, lille og plysset hvalp kan ikke altid overskue at skulle ud i den virkelig natur med det samme. Derfor kan det være en god idé at starte i det små. Enten kan du tage den med på meget korte ture i nærområdet – husk at holde den i snor. Men et andet godt og brugbart alternativ kan være at anskaffe sig en hundegård, som hvalpen kan boltre sig frit og fredeligt i.

Hundegården er et helle

Der er mange fordele ved at lade hvalpe prøve kræfter med naturen og udendørs leg i en hundegård først. For det første fordi, den så kan starte i trygge omgivelser, og for det andet, fordi også er muligt for dig at lade den være lidt alene og gå på opdagelse. Det kræver jo bare, at du investerer i en hundegård, der er større end et frimærke. Men først og fremmest er hundegården hundens eget sted, hvor den kan være lidt i fred. Selv den har nemlig brug for lade op en gang imellem.

Det bliver også vinter

Det kan godt være det er svært at forestille sig lige nu, men det bliver kolde og blæsende på et tidspunkt. Og det skal du tænke med, når du køber en hundegård. Hunden skal have mulighed for at komme ind i varmen, hvis det bliver for koldt. Og desuden er det en god ide at kigge på et læhegn til gården også. Gør du det, skulle du være dækket ind.

Se nogle forskellige bud på en hundegård her

Share

Leave a Reply