Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Hundegård holder hunden aktiv og hjemme på samme tid

En hundegård er en god idé hvis der er krudt i din hund (foto lavprisdyrehandel.dk)

En hundegård er en god idé hvis der er krudt i din hund (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hvad skal det sige, at en hund bliver holdt aktiv og hjemme på samme tid? Jo, det handler om, at din hund har et energiniveau, der typisk ligger højere end mennesket. Når du har været af sted på arbejde en hel dag, har du måske oplevet, at dit hjem ser noget hasarderet ud, når du kommer ind ad døren igen. Men sådan behøver det ikke at fortsætte med at være.

En hundegård giver en løsning, hvor der er plads til, at din hund kan være aktiv uden at ødelægge noget. Og uden at den løber væk. En hundegård kan være indendørs, hvis du har en lille hund, eller hvis din hund stadig er hvalpelille. Men det normale er, at man laver en udendørs hundegård.

En udendørs hundegård kan fungere således, at du lukker din hund derud, når du kommer hjem til en lille tur med frisk luft, før du selv er klar til at gå med den. Eller det kan være en hundegård, den har adgang til fra en luge eller lignende i dit hjem.

De optimale forhold

I livet handler det om, at sikre de optimale forhold for en god tilværelse. Nogen gange skal vi hjælpe hinanden, for at dette lykkes i praksis. For eksempel skal man som hundeejer hjælpe sin hund. Et godt første skridt er at lave en hundegård i haven, hvor hunden ikke risikerer at løbe væk ved en fejl, mens den får brændt lidt energi af.

Samtidig er det også vigtigt, at hunden har noget at foretage sig i hundegården. Her kommer et bredt udvalg af hundeudstyr ind i billedet. Hundeudstyr findes både i form af mad- og vandskåle og i form af legetøj. Legetøj kan være alt fra bidedyr til reb til et hundehus, hvor din hund kan føle sig lidt som husejer.

Skab de optimale forhold for din hund. Invester i en hundegård.

Se mulighederne for en hundegård

Få mere inspiration til en hundegård:

En hundegård giver tryghed til både dig og din hund

En hundegård kan være din hunds ro og fred

Hundegård kan træne hvalpen

Share

Leave a Reply