Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Hills hundefoder – lav gode kostvaner for din hund

Hills Hundefoder (Foto: Petworld.dk)

Hills Hundefoder (Foto: Petworld.dk)

Det der med at spise sundt, dyrke motion og i det hele taget holde på formen er ikke kun noget, mennesker skal gøre. Faktisk er der foruroligende mange voksne hunde, som ender med alt for meget flæsk på sidebenene. Det giver dårlig blodomløb og kredsløb, åndenød, forringet livskvalitet og overbelastet skelet – mange af de samme problemer, vi kender fra mennesker. Så meget desto vigtigere er det, at du, fra hunden er helt lille, lærer den, hvordan det er godt at spise.

Vær sikker på kvaliteten

Det er ikke alle producenter af hundefoder, du bare kan kaste dig ud i at købe. Forholdet mellem de forskellige ingredienser skal være nøje afmålt – det sammen skal foderets energiindhold og mængden af den motion, hunden får. Men hvis du for eksempel tager et foder som Hills, som har mange års erfaring i at lave god og kvalitetsbevidst foder, kan du være sikker på succes.

Vælg efter alder eller race

Hills er selvfølgelig ikke det eneste hundefoder, du kan få. Men det er et godt bud, hvis du er i tvivl om, hvad der er godt. Når du kommer ned i forretningen vil du hurtigt opdage, at du kan vælge efter, hvor gammel hunden er, eller hvilken race den er. Det handler alt sammen om, at foderet skal passe til hundens fordøjelsessystem – så tag det roligt, og tag en pose med hjem, som passer til din hund. Så bliver hverken du eller hunden skuffet.

Læs mere om Hills hundefoder her.

Share

Leave a Reply