Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Gør livet lettere for dig og katten med en kattelem

En glad kat med lem (foto lavprisdyrehandel.dk)

En glad kat med lem (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hvis du er den heldige ejer af en kat, har du sikkert oplevet, at dit kæledyr er endt med at betyde mere for dig, end du allerførst regnede med. Du har sikkert knyttet et ganske tæt bånd til katten og vil meget nødigt se den mistrives. Du har sikkert derfor investeret i meget katteudstyr, for at sikre din kats velbefindende. Du har muligvis købt både mad- og vandskåle, kattebakker, kattelegetøj og kradsetræ. En ting, som er alfa og omega for alle katteejere, er en kattelem.

Køb en kattelem, der matcher dit hjem og din kat

En kattelem er din kats hoveddør. Den smarte, lille lem åbner og lukker let, og din kat kan med et let skub gå ind og ud, når det passer den. Den er måske så heldig, at den har adgang til natur eller en stor have. I så fald gør den sikkert flittigt brug af denne mulighed, og kattelemmen gør livet lettere for jer begge. Du behøver ikke at rejse dig for at lukke den ind eller ud, når den står og mjaver og kradser i døren. I stedet kan den forlade hjemmet, når den ønsker det og komme tilbage, når der for eksempel er mad.

Find den perfekte kattelem

En kattelem skal allerhelst være fuldstændig lydløs, så du ikke bemærker det, hver gang din kat benytter den. Hvad der er tænkt som en smart løsning, ville jo blive fuldstændig ødelagt af, hvis kattelemmen knirkede og larmede, hver gang katten gik ud. Katte findes i forskellige størrelser, og det samme gør kattelemmen naturligvis. Sørg derfor altid for, at lemmen er stor nok til din kat, før du får den installeret. Derudover behøver kattelemmen ikke at være en grim detalje i hjemmet, men fås heldigvis i både flotte og diskrete farver og designs. Hvis ikke du allerede har en kattelem, så skynd dig at få fingrene i én!

Klik her, og find en smart kattelem.

Find flere gode ting til din kat her:

Find det sjove kattelegetøj til din kat

Det pynter i hjemmet med katteudstyr

Share

Leave a Reply