Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Find en børnevenlig hund

Hundetilbehør (Foto: Petworld.dk)

Hundetilbehør (Foto: Petworld.dk)

Skal familien have et firebenet medlem? Og har I også små børn? Så skal I kigge efter en hunderace, som passer godt sammen med børn. Der er en del forskellige hunde, som gør sig godt sammen med familiens yngste. Det er bare at finde ud af, hvilken hund du og I passer sammen med.

Match med personligheden

Alle hunde har – ligesom mennesker – en meget tydelig personlighed, og det er derfor vigtigt, at du bruger tid på at lære hunden at kende, før du køber. Når du har små børn, bliver det endnu vigtigere. Du skal vide, at du kan stole på din hund, hunden skal være tryg ved dig og dine familie og frem for alt; dine børn skal være tryg ved hunden. Så tag ud til ejeren af hvalpen, før du køber. Se hunden lege, lær den at kende og forhør dig lidt om, hvordan dens opvækst har været. Desuden skal du sikre dig, at du får dens moder at se. Det er altid en god idé at vide noget om, hvor hunden kommer fra.

Utallige muligheder

Der findes faktisk mange racer, som gør sig godt med børn. Den mest kendte er golden retrieveren, som er utrolig populær blandt familier i Danmark. Desuden er racer som cockerspaniel, collie eller en border terrier også nogle gode bud. Du kan sagtens gå målrettet efter en speciel race, men det kan ikke understreges nok, at det allervigtigste er, at du klikker med hunden. Uanset om du vælger en engelsk setter eller en irsk ulvehund skal du have det rigtige udstyr til din hund.

Klik her, hvis du vil se et stort udvalg af hundetilbehør.

Share

Leave a Reply