Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Eukanuba hundefoder – når din hund har brug for lidt ekstra

Eukanuba - Seriøs kvalitet til hund (Foto Petworld.dk)

Eukanuba – Seriøs kvalitet til hund (Foto Petworld.dk)

Hos Eukanuba er der ikke noget, der er tilfældigt. Din hund skal have det bedst tænkelige hundefoder, så der er ingen grund til at gå ned på kvalitet!

Hundefoder fra Eukanuba indeholder ingen tilsætningsstoffer. Derudover er der ingen kunstige farver eller konserveringsmidler tilsat. For at det ikke skal være løgn kommer samtlige smagsstoffer tilmed fra naturlige kilder. Din hund får den bedste næring, uanset hvilken tilstand den er i, hvilken race den stammer fra eller hvor gammel den er.

Eukanuba har nemlig specialiseret sig i ernæringsmæssig perfekt hundefoder til alle slags hunde.

Det kan være svært at hjælpe sin hund af med ledsmerter eller en dårlig pels. Simpelthen fordi, man som ejer ikke ved, hvor man skal starte. Det samme gælder hudproblemer, eller hvis hunden er blevet overvægtig, fordi den er glad for at spise. Det kan som ejer være svært at sige fra. Med Eukanuba er dette ikke nødvendigt. Der er kost tilegnet overvægtige hunde, der har brug for at få lidt af fedtet lettet.

Skift foder som din hund bliver ældre

Hunde har ligesom mennesker brug for forskellige former for føde igennem dets livsstadier. Dette har du som ejer en vigtig opgave i at hjælpe den med. Fra start er det helt fundamentalt at sikre, din hund får den foder, den har brug for. Eukanuba hundefoder gør det nemt for dig. Mens den stadig er hvalp er foderet fra Eukanuba rigt på fedt, da hvalpen udvikler sig meget og forbrænder meget energi. Idet hunden bliver ældre kan du sikkert skifte til et produkt til voksne hunde, her er ernæringsfordelingen ændret – ligesom den i sidste ende også er tilpasset pensionisthunde. Alt du behøver at gøre er at læse, om der står på Eukanuba-posen, at foderet er til hvalpe, voksne eller ældre. Så er du og din hunds helbred i sikre hænder.

Find Eukanuba hundefoder her

Share

Leave a Reply