Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

En kanin kommer til at elske sin lille hule af et kaninbur

Et godt kaninbur gør det sjovere at have kaniner (foto lavprisdyrehandel.dk)

Et godt kaninbur gør det sjovere at have kaniner (foto lavprisdyrehandel.dk)

Kaniner fortjener også et sted at bo. Mennesker bor i huse, men det gør dyr af gode grunde ikke. De bruger deres forpoter til at bevæge sig rundt. Men hvis det var at kaninen havde lært at gå på benene, havde den nok på et eller andet tidspunkt lært at bygge sig et flot og stort hus. Vi mennesker har den fordel, at vi er i stand til at anvende teknik til vores eget formål. Det har vi gjort i årtusinder. Nu kan vi også hjælpe vores behårede venner med at overvintre under et tag.

Så tæt på virkeligheden som muligt

Et kaninbur gør kaninen glad. Et kaninbur må gerne være som en lille hule. Kaniner og harer er dyr, der har været vant til at bo i huler. I hulerne har de været vant til at overvintre natten over, og det er her, de går i hi, når kulden rammer. Sådan overlever de fleste dyr vinteren. Som menneske kan man gøre sin kanins vinter lidt hyggeligere og sjovere. Først og fremmest skal man have anskaffet sig et bur. En lille hyggehule. Dernæst ville det være en god ide at fylde den lille hyggehule, kaninburet, op med hø. Så kan kaninen rigtig være derinde i en behagelige temperatur. Derudover er det også vigtigt, at den både har adgang til vand og foder.

Knytter hele familien sammen

Med et kaninbur kan man rigtig få lov til at forkæle og pleje sin kanin. Med et kaninbur har kaninen fået et hjem, som den selv anerkender som et rigtigt hjem. Det kommer så tæt på det naturlige hjem for den, at den bliver lykkelig for at bo i sin lille hule. Et kaninbur kommer til at knytte ejer og menneske tættere sammen under fodring, plejning og pasning af kaninen.

Find et kaninbur hos lavprisdyrehandel

Få mere information om kaninbure her:

Kaninbur – Et hjem med muligheder

Share

Leave a Reply