Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

En hundekurv bliver lynhurtigt din hunds trygge rede

Hunden skal sove godt (foto petworld.dk)

Hunden skal sove godt (foto petworld.dk)

Selvom hunden nedstammer fra ulven, og egentlig er et rigtigt rovdyr, så er den også et hyggedyr og en redebygger. Det er som om, hunden har et udtalt behov for at putte sig, og det gør den gerne i bunker af tæpper. Nogle hunde er dygtige til at finde redemateriale i form af puder og tæpper, men det er jo ikke sikkert, at dine fine sofapuder var tiltænkt den firbenede.

Rigtig mange hunde er også glade for at ligge i møbler. Lænestole, sofaen eller måske din seng, hvis hunden altså kan snige sig til det. I nogle hjem er der ligefrem noget, der er ”hundens stol”, men hvorfor ikke i stedet give hunden en dejlig hundekurv, der kan være helt dens egen.

Hundekurve kommer i mange forskellige former og størrelser. De kan både fås i meget simple udgaver, i hårdere materialer eller i det blødeste stof. Nogle ejere vælger at lade hundekurven være i sin oprindelige form, mens andre polstrer kurven ekstra med tæpper og puder. Din hund vil helt sikkert være mere end klar til venligt at vejlede dig, når kurven skal indrettes.

Giv hunden fred, når den ligger i sin kurv

Det anbefales, at man lader hunden være i fred, når den har lagt sig i sin kurv. Det siger vel egentlig også sig selv. Vi mennesker ville heller ikke bryde os om at blive forstyrret i tide og utide, når vi har lagt os godt til rette under den lune dyne.

Er hunden kravlet i sin kurv, er det garanteret fordi den trænger til lidt fred. Så skal den ikke leges med, øve tricks eller andet, der kræver, at den anstrenger sig. Vurder hvad din hunds behov er, for en logrende og indbydende hund, må selvfølgelig gerne nusses, selvom den har lagt sig til ro.

Se her, hvor du kan købe din hunds næste hundekurv

Share

Leave a Reply