Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Du kan ikke sige hund uden at sige hundehalsbånd

Alle hundeejere skal huske hundehalsbånd (foto minaltan.dk)

Alle hundeejere skal huske hundehalsbånd (foto minaltan.dk)

Det hænder altså, at hunden bliver væk. Måske gik I tur uden snor, eller måske stod havelågen åben, da du lukkede dyret ud i haven. De fleste hunde kan godt finde hjem igen, men hvis hunden bliver slemt optaget af et eller andet, kan den godt få rodet sig ud i en rute, som den ikke kender. Så er det en god sikkerhed at vide, at hunden bærer et halsbånd med hundetegn, så dem, der møder din hund på dens vej kan se både navn og nummer.

Hundehalsbånd kommer i forskellige udgaver alt efter jeres behov

Hunde er forskellige, og de er især forskellige, når det kommer til, hvordan de går ture. Nogle hunde går meget pænt, og andre racer kan simpelthen ikke gå i snor. Derfor er det først og fremmest vigtigt, at hundehalsbåndet sidder ordentligt på din hund og ikke gør ondt. Halsbåndet må ikke skarve, gnave eller stramme, og det er en god hovedregel, at du skal kunne få et par fingre ind under hundens halsbånd, når den har det på. Hvis du kan det, er du sikker på, at det ikke er for stramt.

Hvis din hund har tendens til at trække, kan du få helt særlige halsbånd, der kan modvirke trækken. Det ser ikke så pænt ud, når hunden slæber en efter sig, og det kan altså også komme til at gøre rigtig ondt i arm og skulder i længden. Hvis din hund har svært ved at lære, at den ikke skal trække, kan det godt have noget at gøre med racen, fordi nogle hunde bare ikke er skabt til at gå i snor.

De særlige halsbånd til trækkende hunde anvender forskellige teknikker, så halsbåndet enten strammes eller måske tvinger hundens hoved til siden, når den trækker. Det er irriterende for hunden uden at være direkte ubehageligt, og det skal nok lære din hund at gå pænere.

Se et stort udvalg af hundehalsbånd hos lavprisdyrehandel.dk

Mere information om hundehalsbånd via disse links:

Husk at forsyne din hund med et hundehalsbånd

Køb et hundehalsbånd til din lille ven

Vælg det rigtige materiale til dit hundehalsbånd

Share

Leave a Reply