Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Din kat har godt af ordentlig kattemad

Spar ikke for meget på kattemaden (foto petworld.dk)

Spar ikke for meget på kattemaden (foto petworld.dk)

Som katteejer er man helt sikkert interesseret i at tage sig godt af sin kat. Selvom katten kan være et meget reserveret kæledyr, så kan man stadig have meget mere gavn af den, hvis man også passer godt på den. Det gør man gennem pasning og pleje af dyret, og dette indebærer mange ting lige fra indkøb af kattemad og kattelegetøj til leg og tjek hos dyrelægen.

Kattemad er således blot ét af de områder, hvor man som katteejer skal gøre sig umage for at træffe de rigtige valg. Ens valg af kattefoder har nemlig en direkte indflydelse på, hvordan ens kat har det. Det samme gør sig jo gældende for os mennesker. Nogle vil måske negligere dette faktum, men ikke desto mindre har utallige undersøgelser bekræftet, at vores kost har en direkte sammenhæng med vores udseende, adfærd og især vores helbred. Naturligvis gør det samme sig også gældende for vores kæledyr.

Vælg den rigtige kattemad

Når man skal købe kattemad, er det altså ikke nok at vælge de billigeste produkter. Man skal også sørge for at vælge de bedste. Det kan godt være, at man nogle gange skal betale lidt mere, men det vil også være det værd. Ens kat vil leve længere og opføre sig bedre. Dermed vil man undgå ubehagelige konfrontationer med sit kæledyr, og i stedet kan man blot nyde, at man har et velfungerende og tilfredst dyr boende.

Gode varemærker inden for foder til kæledyr tager hensyn til hvilken type dyr, der skal fodres. Dette indebærer, at der stilles forskellige produkter til rådighed til forskellige katteracer. Desuden kan der være forskel på, hvad en ung kat har brug for at kattemad i forhold til en ældre kat. Det kan også være, at en kat har særligt brug for nogle bestemte næringsstoffer. Alt dette kan man tage hensyn til gennem indkøbet af kattemad, og det er bestemt en god idé at gøre det!

Kattemad find det her

Læs mere om kattemad fra Royal Canin

Share

Leave a Reply