Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Det er altid en stor fordel for din kanin med et udendørs kaninbur

Tag kaninerne med ud i sommerluften (foto lavprisdyrehandel.dk)

Tag kaninerne med ud i sommerluften (foto lavprisdyrehandel.dk)

Mange kæledyr er indenfor i huset med dig. Det er selvfølgelig en stor fordel for dig, fordi du elsker at være sammen med dine kæledyr. Men prøv lige at stoppe op en gang og tænk: Hvor er det egentlig at dur befinder sig bedst? Det er udenfor! Det er jo her, deres naturlig miljø er, ikke? Derfor er det vigtigt at gå lange ture med hunden, at lade katten rende ind og ud, som det passer den, og måske endda have dine kaniner i et udendørs kaninbur, så de får frisk luft døgnet rundt. Der er jo ingen, som siger, at du ikke kan tage dem med indenfor engang imellem, vel?

Der er mange fordele ved et udendørs kaninbur

Men det er faktisk ikke kun for kaninernes egen skyld, at det er en fordel at have dem udenfor i et udendørs kaninbur. Hvorfor ikke? Det kan jo let komme til at lugte grimt indenfor, fordi kaninerne også går på toilettet i deres bur. Et udendørs kaninbur vil ikke komme til at lugte så meget. Heldigvis! Mange mennesker kan heller ikke tåle at leve for tæt med dyr, selv om det kan lyde forfærdeligt. Men mange af os har faktisk allergi over for dyr med pels. Desværre!

Du kan finde mere information om et udendørs kaninbur på nettet

Du kan læse meget mere om fordelene ved at udendørs kaninbur her på nettet. Du kan læse om det på forskellige dyreblogs, men du kan også læse om det på dyrehandlernes hjemmesider. Især de forskellige blogs om dyr kan være god inspiration til dig, fordi det er andre dyreejere, som kommer med deres ærlige mening.

Klik her for at finde mere information om udendørs kaninbur

 

Se flere indlæg om kaninbure:

En kanin kommer til at elske sin lille hule af et kaninbur

Kaninbur – Et hjem med muligheder

Share

Leave a Reply