Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Der findes mange forskellige varianter af et kaninbur

Man kan ikke have kaniner uden kaninbur (foto lavprisdyrehandel.dk)

Man kan ikke have kaniner uden kaninbur (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hvis et medlem af din familie skal til at have en sød lille kanin, eller hvis du måske selv skal til at købe en kanin, så er der nogle forskellige ting, som du bør have taget højde for, inden du tager den lille nye kanin med hjem. Du skal blandt andet sørge for, at der er rigeligt med mad og drikke til det søde nye familie medlem, og samtidig skal du også sikre dig, at det er nogle ordentlige forhold, som kaninen skal bo under. Det kan du blandt andet sikre dig ved at købe et ordentligt kaninbur. Du kan finde et kaninbur online eller hos en dyrhandler. Det vigtigste ved køb af et kaninbur er dog, at du sørger for, at det er stort nok til at din kanin kan føle sig fri og glad i det.

Find et kaninbur i den rigtige størrelse

Som ovennævnt findes der en masse forskellige varianter af det klassiske kaninbur, og derfor er det vigtigt, at du sørger for at købe et kaninbur i den rigtige størrelse. Der er også – tro det eller ej – ret stor forskel på, hvor stor en kanin er, alt afhængigt af, hvilken race kaninen har. For eksempel behøver du ikke et kæmpe bur til en mindre race af kaniner, mens en større kanin vil kunne føle sig indespærret i et for lille bur, og du derfor er nødsaget til at købe et kaninbur af en vis størrelse.

Forskellige typer kaninbur

Der findes mange forskellige størrelser af kaninbure, men der findes så sandelig også mange forskellige typer. Du kan blandt andet finde en firkantet, et rektangulært og et rundt kaninbur, alt afhængigt af, hvad du tror, der er bedst for den kanin, som du skal have i hjemmet. Køb et kaninbur og gør din kanin glad.

Find et kaninbur til din kanin her

 

Læs meget mere om kaninbure:

En kanin kommer til at elske sin lille hule af et kaninbur

Kaninbur – Et hjem med muligheder

Share

Leave a Reply