Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Der findes mange forskellige halsbånd til hunde

Hjælp hunden med et godt halsbånd (Foto petworld.dk)

Vælg et ordentligt halsbånd til din hund (foto: billigdyrehandel.dk)

Hver femte familie holder hund. Det siger også noget om, at hunden er et meget elskværdigt familiemedlem. Når man først har haft hund, er det svært at undvære – også selvom hunden på mange måder binder en fast til hjemmet. Hunden giver nemlig det hele tilbage; og mere endnu.

Den er kærlig og loyal, og når du kommer hjem, bliver du altid mødt af en logrende hale. Dens positive sind smitter af på hele familien, og det er svært at være i dårligt humør, når man er omgivet af en hund. Derfor ønsker de fleste hundeejere også det bedste for deres hund.

Men hvad er det bedste? Det kan være svært at vurdere, især når det kommer til hundeartikler. Udvalget er enormt. En af de ting, der er svære at undvære, er hundehalsbåndet. Det er uundværligt til gåture, som er et must hos enhver hund. Men det er faktisk også lovpligtigt.

Halsbånd til hunde er også lovpligtigt

Det gælder, at hundens ejer skal kunne identificeres, hvis hunden løber væk. Derfor er det lovpligtigt, at hunden bærer et hundeskilt med kontaktoplysninger. Det er selvfølgelig også fordelagtigt, hvis hunden rent faktisk løber væk, så man hurtigt og smertefrit kan få den hjem igen.

Der findes også seler og mundkurve som alternativ til det traditionelle halsbånd. Der er ingen facitliste over, hvad der er bedst. Det kommer helt an på dig og din hund. Under alle omstændigheder er det vigtigt at træne hunden fra hvalp, så den lærer at gå i snor. Hvis hunden ikke lærer det, vil den sandsynligvis trække.

Det er ejers ansvar at lære hunden at gå ordentligt – ikke hundens. Som de fleste siger: Der findes ikke dumme hunde, kun dumme hundeejere. Men hvis din hund trækker, er det i virkeligheden aldrig for sent at prøve at lære den at gå ordentligt. Det kræver bare tid, tålmodighed og kærlighed… og måske lidt godbidder.

Se et stort udvalg af halsbånd til hunde her

Se flere tilbud på gode hundehalsbånd her:

Hundehalsbånd med masser af farver

Du kan ikke sige hund uden at sige hundehalsbånd

Share

Leave a Reply