Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Brug akvariet i indretningen.

Akvarie Juwel (Kilde: Petworld.dk)

Akvarie Juwel (Kilde: Petworld.dk)

Når du skal ud og investere i akvarie og fisk, skal du også overveje hvilke rolle akvariet skal have i din øvrige indretning af boligen. Der er mange forskellige typer akvarier og masser af akvarieudstyr at vælge imellem, så hvorfor ikke vælge et, der passer ind i dit hjem.

Akvarier i alle størrelser og former

Akvarier fås efterhånden i alverdens størrelser, former og farver. Du kan få alt fra den klassiske fiskebowle, man altid ser i film, til store akvarier, der nærmest er et helt gulvmøbel i sig selv. Du skal derfor først og fremmest overveje, hvad du har plads til. For akvarieudvalget i dag giver dig mange muligheder.

Hvis du vil bruge dit akvarie som ”udsmykning” i dit hjem og ikke som en dominerende genstand, så er den fiskebowlen et godt bud. Den fås i flere forskellige størrelser og kan fås for under 500 kr (excl. Indhold og fisk.)

Hvis du derimod vil give dit akvarie og dine fisk en central rolle i din indretning, så fås der også langt større løsninger. Størrelsen passer også til prisen, men hvis du er villig til at ofre de ekstra penge, så kan du få akvarie med akvariebord, der sagtens kan have en plads ved siden af Wegner-stolene og dine øvrige designerting.

Share

Leave a Reply