Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Akvariet kalder på nyt udstyr

Foderautomat (Foto: petworld.dk)

Foderautomat (Foto: petworld.dk)

Har du netop besluttet dig for at familien skal have nogle nemme kæledyr? Så er fisk en god idé, men hvis de skal være nemme, skal du også have fat i det rigtig udstyr til dem. Ikke fordi, du skal ud og købe dig fattig i alt muligt ubrugeligt, men mere fordi det gør dit liv med fiskene en hel del nemmere. Akvarieudstyr er der meget af, og du skal bare finde ud af, hvad dine fisk skal have og har brug for.

Fisk har brug for ilt

Det ved du selvfølgelig godt. Men måske ved du ikke, hvordan du udstyrer dit akvarium, så fiskene får den ilt, de skal bruge. Men faktisk kan du få hele samlesæt, som nemt og hurtigt kan monteres i dit akvarium, så fiskene får den ilt, de skal bruge.

Har du ikke tid til fodring?

Det er der heldigvis råd for. Der findes nemlig nogle gode og smarte maskiner, der kan fodrer dine fisk for dig; En fodringsmaskine, som du kan indstille til at give dine fisk en specifik mængde foder på et bestemt tidspunkt af dagen.

Lad planterne gro

Det er nødvendigt for at få et godt miljø i akvariet. Derfor kan du heller ikke lade planterne vokse vildt – de skal plejes og passes. På nettet kan du hurtigt finde nogle gode produkter, der kan hjælpe dig passe på miljøet både i salt- og ferskvandsbassiner.

Se mere udstyr til dit akvarium her

Share

Leave a Reply