Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Akvarie til udstilling og hjemmelig hygge

Pynt stuen op med akvarier (foto petworld.dk)

Pynt stuen op med akvarier (foto petworld.dk)

Akvarier giver mere til hjemmet, end de fleste tror. En fisk er ikke bare en fisk, et hjem er ikke bare et hjem.

Fisk skaber personlighed på dit skrivebord eller din køkkenø. Der findes et akvarie eller lignende, der passer til dit hjem. Det er en investering, du kommer til at holde af. Nogle akvarier kender man fra institutioner, da man var mindre. De var typisk store, grønne og med en masse planter. Sådan kan det også være hjemme hos dig, men det behøver dig ikke.

Der findes utallige slags akvarier. Nogle er store og gennemsigtige på begge sider. Hvis du har mulighed for det, så kan du bruge et akvarie som en del af din væg. Her får du et specielt og anderledes vue mellem gang og stue eller nogle andre rum.

Et akvarie kan også være mere simpelt. De fås i små størrelser, der passer perfekt på skrivebordet, børneværelseshylden eller et lignende sted.

Husk nu pumpen

Hvis du vil have succes med dit akvarie, er det vigtigt, dine fisk har gode levevilkår. Fisk kræver ikke grundig pleje og opmærksomhed. Men det er vigtigt, man giver dem gode redskaber og daglig foder, så de holder sig sunde og friske. Dertil skal akvariet også være stort nok. Dels skal du tage højde for, hvor mange fisk du har. Og så skal du dels tage højde for, hvor store fiskene i sig selv er.

En anden vigtig ting, du ikke skal tage højde for, men som du blot skal investere i sammen med dit akvarie er en akvariepumpe. Akvariepumper holder akvarierne rene. De renser vandet, ilter det, gør det friskt til fiskene igen. Uden en akvariepumpe er det svært at holde vandet rent, med mindre du jævnligt skifter vandet deri. En akvariepumpe er en let løsning.

Se udvalget og vælg dit akvarie her

Se på mere akvarieudstyr her:

Få mere ud af dit akvarium med et akvariebord

Akvarieplanter er ikke blot til pynt i dit akvarie

Tjek op på dit akvarieudstyr

Share

Leave a Reply